Diensten

Gemaakt op: 27-6-2007 om 13:41
Print Pagina

Diensten

Diensten

 
Engineering
In stappen wordt een idee omgezet in een digitaal model. Vervolgens worden er uit dit digitale model gegevens gehaald om tot een tastbaar object te komen.

Reverse Engineering
Vanuit tastbare objecten maken wij een digitaal model. Dit digitale model kan dienen als uitgangspunt voor vernieuwingen of herbouw van het bestaande model.

Controle metingen
Objecten welke als halffabrikaat geproduceerd worden, moeten precies volgens de specificaties passen. Vaak komt het voor dat het gefabriceerde product enkele millimeters afwijkt waardoor het halffabrikaat net niet past. Wij maken controle metingen op locatie zodat u zeker weet dat het uitgangspunt correct is.

3D puntenwolken
Metingen welke door ons verricht worden geven een 3D puntenwolk als resultaat. Deze wolken  werken wij middels CAD programmatuur uit tot een tekening in vrijwel ieder gewenst formaat. Uiteraard kunnen we desgewenst ook alleen de meting verrichten met een 3D puntenwolk als produkt.

Volume berekeningen
Vanuit een digitaal model kunnen wij voor u het volume berekenen.

Oppervlakte berekeningen
Vanuit een digitaal model kunnen wij voor u de oppervlakte berekenen zodat u bijvoorbeeld weet hoeveel grondstoffen u moet inkopen.